KONTAKTUČLANITE SEPRESSLINKOVIDOKUMENTI
Najave
Pogledaj sve događaje

Mentorska šetnja u Beogradu

04.11.2017 11:30

Mentorska šetnja je tradicionalni i završni događaj u okviru programa „Podeli svoje znanje“. Okupljanje je u subotu, 4. novembra 2017. godine, u 11.30 časova, kod ekspoziture Erste banke u Knez Mihailovoj 36 (kod Česme). 

 

Okupljene polaznice, mentorke i alumnistkinje Programa i njihovi gosti, prošetaće Knez Mihailovom ulicom (Ekspozitura Erste banke, Knez Mihailova ulica, preko prvog dela Kalemegdana, slikanje na Kalemegdanskom stepeništu, Sime Markovića, preko Pop Lukine i Brankove do KC Grada) od 12 do 13 časova i tokom šetnje razgovarati o svojim uspesima i izazovima sa kojima se susreću u profesionalnom i privatnom životu. Šetnju će završiti dolaskom u KC Grad (Braće Krsmanović 4) gde će biti upriličen koncert učesnica Rok kampa za devojčice i  svečana dodela sertifikata učesnicama programa 2017.

 

PROGRAM

13.00 - 14.00 Podeli svoje znanje iz našeg ugla uz muzičku podlogu Rok kampa za devojčice

 

Bend Hypnotic Punk - „I wish I was a punk rocker“

Anđelka Janković, vlasnica Kulturifika i alumnistkinja programa

Bend SPOMI - "Summer of 69”

Tatjana Nikolić, koordinatorka Kreativnog mentorstva i alumnistkinja programa

Bend Rock Squad - "I love Rock`n`Roll”

Gordana Lazarević, mentorka na programu

Bend B.A.S.S. - "Igra rokenrol cela Jugoslavija"

Milica Jelić, polaznica programa

Bend NE - "Marina"

Bend Galaxy Girls - "Walking on sunshine"

Dodela diploma

Benda Stairs to the Rock - "We Will Rock You"

 

Prve Mentorske šetnje u Srbiji održane su 2008. godine u Beogradu i Nišu, kao deo akcije Globalne ženske liderske mreže i organizacije Vital Voices. Do sada je organizovano 13 Mentorskih šetnju u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu i Valjevu, sa više od 600 učesnica i učesnika. Kao završni događaj u okviru programa „Podeli svoje znanje“, ona je i prilika za uspešan nastavak uspostavljanog mentorskog odnosa između mentorki i mentorina, dalju razmenu mišljenja i dodatno promovisanje program koji ima za cilj i ekonomsko i profesionalno osnaživanje žena u našem društvu.

Program „Podeli svoje znanje“ je jedinstven program koji otvara mogućnost za lični i profesionalni razvoj žena. Zasnovan je na konceptu mentorstva, a usmeren je upravo na izgradnju međusobne podrške žena, kroz deljenje znanja, iskustava, jačanje solidarnosti, promociju dobrih uzora, umrežavanje i osnaživanje žena.

Konkurs za novu generaciju programa otvoren je do 30. novembra 2017. godine, a više informacija o projektu i konkursu pogledajte ovde.

 •  

   

 •    Belgrade Security Forum

 •    

 •  

  Nacionalni konvent o Evropskoj uniji

 •  

   

 •  

  OCDoskop

 • Beta - novinska agencija

 • Privredna Komora Srbije

 • EurActiv.rs

 • Slovak Aid

 • Evropa Plus