KONTAKTUČLANITE SEPRESSLINKOVIDOKUMENTI
Najave
Pogledaj sve događaje

Radionica: Ja to mogu!

24.02.2018 11:00

Prva radionica na temu: Ja to mogu u okviru programa „Podeli svoje znanje“ održaće se u subotu 24. februara 2018. godine sa početkom u 11.00 časova.

 

Radionica je podeljena u dva dela. 

 

Prvi deo radionice posvećen je daljem upoznavanju i umrežavanju, kao i daljem osvešćivanje unutrašnjih kapaciteta i ličnih snaga koje vode mentorine i mentorke ka uspehu. Zajedno sa radioničarkama će se baviti dosadašnjim uspesima, unutrašnjim snagama koje nas vode do ostvarivanja cilja, ali i načinom prevazilaženja prepreka na tom putu. Radionicu će voditi Karolina Vörös i Jelena Milić Jerković, psihodramske psihoterapeutkinje.

 

Drugi deo radionice će se baviti upravljanjem vremena kako bi se unapredio način organizovanja svakodnevnih aktivnosti u okviru zadatih rokova. Radionicu će voditi Milana Milošević, inženjerka softvera i doktorantkinja na Elektrotehničkom fakultetu.

 

AGENDA

 
11.00 - 14.00 Moje snage koje mi pomažu da i ja mogu
Karolina Vörös i Jelena Milić Jerković, psihodramske psihoterapeutkinje

11.00 – 12.00 Upoznavanje i povezivanje

12.00 – 13.00 Šta je uspeh i koje unutrašnje snage nas vodi do uspeha?

13.00 – 14.00 Šta čini put do uspeha i kako prevazići prepreke?

14.00 – 15.00 Ručak

15.00 – 17.00 Upravljanje vremenom
Milana Milošević, inženjerka softvera i doktorantkinja na Elektrotehničkom fakultetu

 


Program „Podeli svoje znanje“ je jedinstven program koji otvara mogućnost za lični i profesionalni razvoj žena. Zasnovan je na konceptu mentorstva, a usmeren je upravo na izgradnju međusobne podrške žena, kroz deljenje znanja, iskustava, jačanje solidarnosti, promociju dobrih uzora, umrežavanje i osnaživanje žena. Ima za cilj profesionalno i lično osnaživanje žena u našem društvu, kroz razmenu iskustava i znanja. Vođen je idejom da uspešne i stručne žene, liderke iz različitih profesija, podele svoja znanja i iskustva sa mladim ženama sličnih interesovanja kako bi doprinele stvaranju prilika za mlade žene za unapređenje svog puta u karijeri, sa namerom da postignu pozitivan pomak i postave zdrave osnove za buduću dugoročnu saradnju. Model mentorstva je široko promovisan na međunarodnom nivou i veoma uspešno se realizuje u nekoliko zemalja. Uzimajući u obzir naše okruženje i društvene prilike, model je prilagođen ciljnoj grupi u Republici Srbiji (žene na početku karijere).


Projekat "Podeli svoje znanje", Evropski pokret u Srbiji već osmu godinu za redom sprovodi u saradnji i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, Erste Banke i Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

 •  

   

 •    Belgrade Security Forum

 •    

 •  

  Nacionalni konvent o Evropskoj uniji

 •  

   

 •  

  OCDoskop

 • Beta - novinska agencija

 • Privredna Komora Srbije

 • EurActiv.rs

 • Slovak Aid

 • Evropa Plus