KONTAKTUČLANITE SEPRESSLINKOVIDOKUMENTI
Najave
Pogledaj sve događaje

Radionica: Ona zna!

28.04.2018 10:00

Druga radionica na temu: Ona zna u okviru programa „Podeli svoje znanje“ održaće se u subotu 28. aprila 2018. godine sa početkom u 10.00 časova u UK Parobrodu. 


Radionica je podeljena u dva dela.


Prvi deo radionice posvećen je ličnom predstavljanju kroz digitalni marketing, sadržaju koji plasiramo o sebi onlajn, kako se predstavljamo i kako da unapredimo i poboljšamo nastup onlajn. Radionicu će voditi naša mentorka i mentorina Aleksandra Petrovski, kreatorka sadržaja, strateg sadržaja i copywriter.


Drugi deo radionice će se baviti upravljanjem ličnim finansijama i planiranju budžeta kako bi se bolje raspolagali svojim budžetom i postizali svoje finansijske ciljeve. Radionicu će voditi Karolina Herbet, finansijska savetnica i poslovna konsultantkinja. 

 

AGENDA

10.00 - 14.00 Lično predstavljanje kroz digitalni marketing
Aleksandra Petrovski, kreatorka sadržaja, strateg sadržaja i copywriter

14.00 – 15.00 Ručak

15.00 – 18.00 Upravljaju ličnim finansijama i planiranje budžeta
Karolina Herbut, finansijska savetnica i poslovna konsultantkinja


15.00 – 15.30 Odnos ka finansijama
15.30 – 16.15 Kreiranje finansijskog plana, definisanje ciljeva, plan otplate i naplate dugova
16.15 – 16.30 Pauza
16.30 – 17.00 Kako uskladiti primanja i troškove, praktični saveti za uštedu
17.00 – 17.30 Kako pametno ulagati ušteđena sredstva (štednja, investiranje)

 


Program „Podeli svoje znanje“ je jedinstven program koji otvara mogućnost za lični i profesionalni razvoj žena. Zasnovan je na konceptu mentorstva, a usmeren je upravo na izgradnju međusobne podrške žena, kroz deljenje znanja, iskustava, jačanje solidarnosti, promociju dobrih uzora, umrežavanje i osnaživanje žena. Ima za cilj profesionalno i lično osnaživanje žena u našem društvu, kroz razmenu iskustava i znanja. Vođen je idejom da uspešne i stručne žene, liderke iz različitih profesija, podele svoja znanja i iskustva sa mladim ženama sličnih interesovanja kako bi doprinele stvaranju prilika za mlade žene za unapređenje svog puta u karijeri, sa namerom da postignu pozitivan pomak i postave zdrave osnove za buduću dugoročnu saradnju. Model mentorstva je široko promovisan na međunarodnom nivou i veoma uspešno se realizuje u nekoliko zemalja. Uzimajući u obzir naše okruženje i društvene prilike, model je prilagođen ciljnoj grupi u Republici Srbiji (žene na početku karijere).


Projekat "Podeli svoje znanje", Evropski pokret u Srbiji već osmu godinu za redom sprovodi u saradnji i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, Erste Banke i Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

 •  

   

 •    Belgrade Security Forum

 •    

 •  

  Nacionalni konvent o Evropskoj uniji

 •  

   

 •  

  OCDoskop

 • Beta - novinska agencija

 • Privredna Komora Srbije

 • EurActiv.rs

 • Slovak Aid

 • Evropa Plus