KONTAKTUČLANITE SEPRESSLINKOVIDOKUMENTI
Najave
Pogledaj sve događaje

IZ UGLA NAŠE POLAZNICE ANE

25.11.2017

Program „Podeli svoje znanje“ je, od kada sam za njega saznala, bio veoma inspirativan, te sam ga sa velikom pažnjom pratila. Odluku da se prijavim donela sam nakon što sam sa velikim interesovanjem propratila prethodne aktivnosti i pročitala iskustva polaznica ovog jedinstvenog Programa.

Tokom deset meseci aktivnog učešća, kroz saradnju sa mentorkom, ali drugim polaznicama, Program me je motivisao da se profesionalno osnažim, da steknem nova znanja, veštine i dobijem korisne savete za unapređenje svoje karijere. Takođe, kroz Program sam stekla nova poznanstva sa ženama koje su na početku karijere, ali i sa onima koje su se već ostvarile i dokazale u svojim oblastima. Neka od ovih poznanstava su vrlo brzo prerasla u prava prijateljstva, a neka u moguća poslovna partnerstva i saradnju.

Različitost učesnica po godima, oblastima interesovanja, radnom i životnom iskustvu obezbedila je horizontalnu razmena znanja i iskustva i pokrenula lavinu ideja i novih mogućnosti što će sasvim sigurno imati veliki uticaj na svaku polaznicu Programa.

Danas sebe smatram bogatijom za novo i izuzetno vredno iskustvo koje će možda u nekom od narednih ciklusa Programa biti preopoznato i usmereno da ohrabri, motiviše i profesionalno osnaži druge mlade žene na početku svoje poslovne karijere, kao i one orijentisane na celoživotno učenje, usavršavanje i razmenu znanja. 


Ana Jovičić Vuković je doktorirala na Prirodno-matematičkom fakultetu kao jedan od najmlađih doktora nauka Univerziteta u Novom Sadu. Osnovne i master studije paralelno je završila na dva fakulteta na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, gde je stekla zvanje master menadžer i na Univerzitetu Singidunum, Poslovni fakultet u Beogradu, gde je stekla zvanje master ekonomista. Autorka je i koautorka više od 50 naučnih radova i koautor udžbenika ,,Menadžment usluga“ Govori engleski i nemački jezik. Završila je nižu muzičku školu, a svoju ljubav prema muzici nastavila je pevajući u horu Zmaj Jovine gimnazije, čiji je bila đak, a kasnije i u crkvenom horu Sveti Roman Slatkopojac, čija je i danas članica. Voli putovanja, skijanje i planinarenje, a slobodno vreme najčešće provodi sa porodicom i prijateljima. Članica je i volonterka Ekološkog pokreta Novog Sada. Udata je i majka dvogodišnje devojčice Elene.

 

 

 

 

 

 

 


Komentari

Uključi se napiši komentar:

Uključi se napiši komentar:

Ime i prezime
Komentar
 •  

   

 •    Belgrade Security Forum

 •    

 •  

  Nacionalni konvent o Evropskoj uniji

 •  

   

 •  

  OCDoskop

 • Beta - novinska agencija

 • Privredna Komora Srbije

 • EurActiv.rs

 • Slovak Aid

 • Evropa Plus